Projectes

SANT JOAN DE DÉU:

IMG_2701.JPG
Dilluns al mati (des del novembre del 2017)

L’inici dels nostres projectes!  Realitzem tallers  i activitats a l’Hospital de Sant Joan de Déu, en l’àrea Hospital de dia. A través del cub i la piràmide de Rubik els infants creen un gran vincle i aconsegueixen gaudir de l’experiència.

És possible gràcies a la col·laboració de Kubbiks, qui ens ha facilitat part del material per l’hospital.

 

 

OPEN CULTURAL CENTER:

descarga
Setmana santa 2018

 Voliem continuar crèixent i fer arribar Rubikids a Grècia, aportant el nostre granet d’arena amb ONG Open Cultural Center. Una organització de voluntaris que porta a terme programes educatius i culturals amb refugiats. Al llarg d’aquella setmana vam col·labor amb ells realitzant tallers amb el cub de Rubik, per a infants, adolescents i adults a 📍Polykastro.

 

 

MindCub3r amb EV3:

IMG_0110
Segon trimestre curs 17/18 (gener a l’abril del 2018)


Hem creat un robot amb Minstorm EV3 que resolgui el cub de RubikTreballem plegats amb l’empresa de robòtica CREATICnens.

 

Vols veure els resultats obtinguts en aquest trimestre?

 

 

ROBOCUBERS a l’extraescolar de Robòtica: 

Captura de pantalla 2018-06-17 a les 17.23.55

Sabeu que és la robòtica? Què és un robot? Des de l’extraescolar de robòtica del centre d’Estudis Roca eem creat un canal : ROBOCUBERS on explicarem tot això i molt més, podeu seguir l’evolució al nostre canal.

 

POSA’T LA GORRA amb el cancèr infantil –📍Balaguer:

img_4555.jpg
6 de maig de 2018

Vam participar a la Fira dels Somnis de Balaguer, creada amb finalitat de sensibilizar a la societat i donar a conèixer el càncer infantil.
Així que ens vam posar la gorra🧢 i vam fer tallers amb el pyraminx! Molts infants van passar encuriosits per saber com ho feien, tot un èxit!

 

 

Pròximament…. anem d’ERASMUS PLUS –📍Marsella! 

 

APADRINA UN RUBIKID –📍Barcelona:

3L’etapa de secundària està plena de canvis, nou centre, companys, professors, dossiers, rúbriques… què és tot això? Fa respecte! Per aquest motiu… la finalitat dels alumnes de 1r d’ESO serà simple! Al llarg d’aquest mes de juny dedicarem diferents sessions a apadrinar un alumne de 6è, li ensenyarem a resoldre la piràmide, veure com a poc a poc ens en sortirem i al mateix temps, li explicarem tot i això i més!

 

TALLERS PYRAMINX a les escoles!

CENTRE D’ESTUDIS ROCA -📍Barcelona:

12
18 de desembre de 2017

Projecte dut a terme al Centre d’Estudis Roca amb els alumnes de 1r de la ESO A i B. Durant el taller els alumnes van aprendre a resoldre la piràmide de rubik, pas a pas, aplicar els principis de lògica, raonament i visió espacial. El taller es va dur a terme d’una forma 100% lúdica i participativa  per completar l’activitat grupalment.

 

COL·LEGI MARE JANER -📍Andorra:

IMG_1032
30 d’abril del 2018

Amb menys d’una hora, amb constància i pàciencia, tot ajudant-se els uns als altres, els alumnes de 4t A, B i C de primària aconsegueixen resoldre la piràmide de Rubik i gaudir de l’experiència.

 

ESCOLA DELS ENCANTS  – 📍Barcelona:

IMG_3959.JPG
2 de maig del 2018

Vam visitar la comunitat dels grans de l’escola dels encants de Barcelona un dels centres impulsors del programa Escola Nova 21, on amb menys d’una hora 14 alumnes de 9, 10 i 11 anys van ser capaços de resoldre el Pyraminx.

 

CASAL D’INFANTS -📍Barcelona :

IMG_3950
10 i 17 de maig del 2018

Al llarg de dues sessions, infants de Bolívia, Nepal, Síria, Pakistan, Filipines… Es van unir per resoldre plegats la piràmide de RUBIK! Demostrant que poden superar la desigualtat, aprofitar les oportunitats i tirar endavant, si reben el suport i l’acompanyament que necessiten.