Projectes

SANT JOAN DE DÉU:

IMG_2701.JPG
Dilluns al mati (des del novembre del 2017)

L’inici dels nostres projectes!  Realitzem tallers  i activitats a l’Hospital de Sant Joan de Déu, en l’àrea Hospital de dia. A través del cub i la piràmide de Rubik els infants creen un gran vincle i aconsegueixen gaudir de l’experiència.

És possible gràcies a la col·laboració de Kubbiks, qui ens ha facilitat part del material per l’hospital.

 

 

OPEN CULTURAL CENTER:

descarga
Setmana santa 2018

Voliem continuar crèixent i fer arribar Rubikids a Grècia, aportant el nostre granet d’arena amb ONG Open Cultural Center. Una organització de voluntaris que porta a terme programes educatius i culturals amb refugiats. Al llarg d’aquella setmana vam col·labor amb ells realitzant tallers amb el cub de Rubik, per a infants, adolescents i adults a 📍Polykastro: Vídeo a Polykastro

 

 

MindCub3r amb EV3:

IMG_0110
Segon trimestre curs 17/18 (gener a l’abril del 2018)


Hem creat un robot amb Minstorm EV3 que resolgui el cub de RubikTreballem plegats amb l’empresa de robòtica CREATICnens.

Vols veure els resultats obtinguts en aquest trimestre? L’inici dels Robocubers

 

ROBOCUBERS a l’extraescolar de Robòtica: 

Captura de pantalla 2018-06-17 a les 17.23.55
Curs 2017 / 2018

Sabeu que és la robòtica? Què és un robot? Des de l’extraescolar de robòtica del centre d’Estudis Roca eem creat un canal : ROBOCUBERS on explicarem tot això i molt més, podeu seguir l’evolució al nostre canal.

 

 

POSA’T LA GORRA amb el cancèr infantil –📍Balaguer:

img_4555.jpg
6 de maig de 2018

Vam participar a la Fira dels Somnis de Balaguer, creada amb finalitat de sensibilizar a la societat i donar a conèixer el càncer infantil.
Així que ens vam posar la gorra🧢 i vam fer tallers amb el pyraminx! Molts infants van passar encuriosits per saber com ho feien, tot un èxit!

 

 

El nostre primer ERASMUS PLUS –📍Marsella! 

www.erasmusplus.gob.es
18 al 28 de maig de 2018

El passat mes de maig vam viatjar a Marsella per participar un Erasmus+ juntament amb joves d’Itàlia, França i Eslovènia i realitzar un taller de pyraminx: Rubikids a Marseille!

 

APADRINA UN RUBIKID –📍Barcelona:

3
3r trimestre curs 2017/ 2018

L’etapa de secundària està plena de canvis, nou centre, companys, professors, dossiers, rúbriques… què és tot això? Fa respecte! Per aquest motiu… la finalitat dels alumnes de 1r d’ESO serà simple! Al llarg d’aquest mes de juny dedicarem diferents sessions a apadrinar un alumne de 6è, li ensenyarem a resoldre la piràmide, veure com a poc a poc ens en sortirem i al mateix temps, li explicarem tot i això i més! (Vídeo del projecte)

Setmana temàtica “RUBIK”-📍Lleida :

Captura de pantalla 2018-09-12 a les 17.37.36.png
9 al 14 de juny del 2018

Al llarg d’una setmana ens vam endinsar amb el món del Rubik, per realitzar un aprenentatge i servei. Vam resoldre diferents tipus de Rubik, reptes, concursos, programant i dissenyant videojocs per fer una classe magistral i ensenyar tot això i més als alumnes de la Ciberaula Gairoles (+info)

 

Convivències ADC -📍Sant Celoni:

Captura de pantalla 2018-09-12 a les 17.00.04.png
1 al 7 de juny del 2018

Al llarg d’una setmana vam anar de convivències amb nens amb diabetis de tot el territori català, únits per lluitar i superar plegats diferents reptes, contar raccions, punxar-se bé l’insulina, controlar la glucosa i resoldre la piràmide de rubik!